Rólunk

Mi a Business Drive-nál hiszünk abban, hogy egy jól felkészített csapat, olyan emberekkel, akiket személyiségük, motivációjuk figyelembevételével fejlesztenek, óriási sikereket érhetnek el. Képzési tervet adunk és valósítsunk meg olyan vállalatok részére, akik az állandóan változó világban hisznek az embereikben, törődni akarnak velük és cégüket hosszú távon piacvezetőként tudják elképzelni és megtartani.

Célunk az, hogy egyedi, cégre szabott megoldást nyújtsunk szervezetfejlesztésben. Kiemelten foglalkozunk a vezetők és az értékesítők képzésével, melynek részét képezik a tesztek, képzések, coaching, csapatépítés, előadások, HR interim menedzsment.

Mivel nincs hatalmasabb erő, mint a tudás, videós tanfolyamokkal, online tudás anyagokkal is szeretnénk támogatni a fejlődni vágyókat!

KIRÁLY-KORCYL KINGA, A BUSINESS DRIVE ALAPÍTÓJA:

Az elmúlt 22 éves kereskedelmi, vezetői és HR (fejvadászat és képzési) tapasztalatát szeretném átadni publikációimmal, videóimmal, konzultációimmal, képzéseimmel és előadásaimmal.

Vezető és szervezetfejlesztési szakértő vagyok, 

ACC minősítésű nemzetközi business coach.

A GamiDrive gamifikációs vezetőfejlesztési szoftver megálmodója.

“Az Év Vállalkozója” Regionális díj 2022

Hitelességünket bizonyítja:

Elégedett ügyfeleink közül néhányan:

Akiket büszkén vallunk együttműködő partnereinknek:

Média megjelenéseink:

Ezt mondták rólunk

5/5
"Idén tényleg kerestük az új formákat és a megváltozott világhoz való tartalmakat is. Mindkét szempontból igazi felfedezés volt számunkra a GamiDrive! A résztvevők nagyon értékelték azt, hogy az online tananyagot mindenki a maga időbeosztása szerint tudta elvégezni, akár többször is, de a tanulás közösségi, társas része sem maradt el a modulok között szervezett online coaching üléseknek köszönhetően. Tehát egy játékos és hatékony kombinációra találtunk a GamiDrive-val az online térben és mindenképpen hozzátett az idei egyéni és szervezeti tanulásunkhoz. "
Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
5/5
„A jelenleg kialakult autóipari helyzetre tökéletes, megfogható, minden tekintetben tárgyilagos oktatást kaptam. Kérdéseimre, felvetéseimre, egyedi oktatási folyamat lett kialakítva.Szituációs gyakorlatok, az egyértelmű és érthető kommunikáció, a szakmaiság égisze alatt zajlott, kötetlen hangulatban és hasznos eszközöket kaptam, melyek segítik a munkámat. Köszönöm a kapott tudást, melyet a mindennapjaimban, munkámban és a magánéletemben is fel tudok használni. Ajánlom mindenkinek, aki egy tapasztalt tréner segítségét szeretné kérni!”
Papp Sándor
Emil Frey Magyarország Kft. kereskedelmi vezető
5/5
„ A DISC betűszóval jelölt személyiségtipológia segítségével bárki könnyen és gyorsan beazonosíthatja, hogy melyik személyiségtípusba tartozik. Sokszor alkalmazzuk ezt a módszert, mert segítségével új csapattag kiválasztása esetén a jellemző viselkedésmintákat előre bejósolhatjuk; csapaton belül értelmezve pedig jobban megismerhetjük egymást és zökkenőmentesebben tudunk együttműködni.”
Dr. Kántor Gyöngyi
Sága Foods Zrt. Humánerőforrás vezető
5/5
“Kinga DISC alapú asszertív kommunikációs workshopot tartott egyik olyan csapatunknak, ahol ennek a tudásnak a megléte, használata rendkívül hasznos és fontos a mindennapi munkájukban. A visszajelzések alapján a kollégák az elmúlt időszak egyik leghasznosabb, és leginspirálóbb tréningjének ítélték meg. Már 1 hónap után is jelentős pozitív változást éreztek magukon és a csapaton belüli kohézió is jobban működik.”
Mohácsi Csilla
HR Manager, Danucem Magyarország Kft.
5/5
“Köszönjük a tréninget! Nagyon tetszett nekünk a sok-sok példa, ami nálad zsigerből jön, igyekszünk ezt hasznosítani. Többen már ismerjük a személyiség típusokat, talán ismerjük magunkat is, igyekszünk ennek szellemében dolgozni, ennek ellenére most is kaptunk új megvilágítást, új nézőpontot, plusz információt, ami megint egy vauuuu érzést váltott ki bennünk.”
Horváth Zsuzsanna
Ügyféltámogatási csoportvezető CÉGMENEDZSER Szoftver Kft
5/5
„ A DISC rendszer megismerése a kiválasztási folyamathoz ad óriási segítséget cégünknek. Minden potenciális jelölttel kitöltetjük a DISC tesztet, annak érdekében, hogy pontosabban lássuk, mi rejlik a leendő munkatársban, melyek az erősségeik és az adott feladatkörhöz mennyire illeszkednek. Így tudjuk biztosabban elérni, hogy a megfelelő munkatárs kerüljön a neki való pozícióba. A kölcsönös elégedettség hozza meg a hosszútávú sikereket.”
Király János
Laurus 2000 Kft, Reklámajándék forgalmazás
5/5
“Business Drive-val ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba, munkatársi DISC felmérés céljából. Azt kaptam, amit vártam! Magas szakmai tudást, a tapasztalatok megnyerő átadását, magas tréning és pedagógiai kompetenciát, mind ezt idő hatékonyan. Folytatjuk!”
Pékó Zoltán
Ügyvezető igazgató, SIAD Hungary

Várunk közösségi oldalainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetői, értékesítői, és izgalmas szervezeti témákban megkaphatja szakmai cikkeinket, egy rövid regisztráció után.

Ismerd meg, hogyan készülnek fel a magyar vállalatok a 2024-es év kihívásaira!

Kutatási eredmények vezetők és HR szakemberek válaszai alapján​

A Business Drive Hungary Kft. által készített kutatási anyagunk exkluzív betekintést nyújt a nagy-, közép-, és kisvállalatok stratégiáiba és hozzáállásába.