D I S C videó tanfolyam HR szakembereknek

ön- és emberismeret online

közérthetően - gyakorlatiasan - egyszerűen - gyorsan

Építs hidat az emberek között és könnyebben célba érsz!

A sikeres kiválasztás és a szervezetfejlesztés sikeressége érdekében

A legjobb HR-es az, akinek van tehetsége a jó emberek kiválasztásához és ahhoz, hogy önállóságra és eredményességre sarkallja őket hosszabb távon is. Ehhez ad óriási segítséget a Business Drive DISC online tanfolyam.

A DISC módszertan minden HR szakembereknek hatékony eszköz arra, hogy kiváló szervezetet építsenek és működtessenek a vállalati célok elérése érdekében.

A DISC módszertan segít a HR-eseknek megérteni

A DISC módszertan elsajátítása óriási lehetőségeket ad a HR szakemberek kezébe a kiválasztás, a csapat- és egyéni munka eredményességének fokozásához, valamint a munkaerő megtartás területén is.

“Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”

Széchenyi István

DISC videó tanfolyam tartalmazza:

Business Drive DISC tanfolyam trénere:
Király-Korcyl Kinga

– A Business Drive Hungary Kft ügyvezetője

– DISC szakértő, vezető és szervezetfejlesztő

– ACC nemzetközi minősítésű business & executive coach

– Az “Év Vállalkozója”, Regionális Díj 2022

Vágj bele, szeretni fogod!

5/5
„ A DISC betűszóval jelölt személyiségtipológia segítségével bárki könnyen és gyorsan beazonosíthatja, hogy melyik személyiségtípusba tartozik. Sokszor alkalmazzuk ezt a módszert, mert segítségével új csapattag kiválasztása esetén a jellemző viselkedésmintákat előre bejósolhatjuk; csapaton belül értelmezve pedig jobban megismerhetjük egymást és zökkenőmentesebben tudunk együttműködni.”
Dr. Kántor Gyöngyi
Sága Foods Zrt. Humánerőforrás vezető
5/5
“Kinga DISC alapú asszertív kommunikációs workshopot tartott egyik olyan csapatunknak, ahol ennek a tudásnak a megléte, használata rendkívül hasznos és fontos a mindennapi munkájukban. A visszajelzések alapján a kollégák az elmúlt időszak egyik leghasznosabb, és leginspirálóbb tréningjének ítélték meg. Már 1 hónap után is jelentős pozitív változást éreztek magukon és a csapaton belüli kohézió is jobban működik.”
Mohácsi Csilla
HR Manager, Danucem Magyarország Kft.
5/5
“Köszönjük a tréninget! Nagyon tetszett nekünk a sok-sok példa, ami nálad zsigerből jön, igyekszünk ezt hasznosítani. Többen már ismerjük a személyiség típusokat, talán ismerjük magunkat is, igyekszünk ennek szellemében dolgozni, ennek ellenére most is kaptunk új megvilágítást, új nézőpontot, plusz információt, ami megint egy vauuuu érzést váltott ki bennünk.”
Horváth Zsuzsanna
Ügyféltámogatási csoportvezető CÉGMENEDZSER Szoftver Kft
5/5
„ A DISC rendszer megismerése a kiválasztási folyamathoz ad óriási segítséget cégünknek. Minden potenciális jelölttel kitöltetjük a DISC tesztet, annak érdekében, hogy pontosabban lássuk, mi rejlik a leendő munkatársban, melyek az erősségeik és az adott feladatkörhöz mennyire illeszkednek. Így tudjuk biztosabban elérni, hogy a megfelelő munkatárs kerüljön a neki való pozícióba. A kölcsönös elégedettség hozza meg a hosszútávú sikereket.”
Király János
Laurus 2000 Kft, Reklámajándék forgalmazás
5/5
“Business Drive-val ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba, munkatársi DISC felmérés céljából. Azt kaptam, amit vártam! Magas szakmai tudást, a tapasztalatok megnyerő átadását, magas tréning és pedagógiai kompetenciát, mind ezt idő hatékonyan. Folytatjuk!”
Pékó Zoltán
Ügyvezető igazgató, SIAD Hungary

Egyéb megvásárolható termékek

Videó tanfolyamok:

ÉRTÉKESÍTŐKNEK

a teljesítményük és eredményességük nagymértékű fokozására

HR SZAKEMBEREKNEK

a kiválasztás és a szervezetfejlesztés sikeressége érdekében

Ismerd meg, hogyan készülnek fel a magyar vállalatok a 2024-es év kihívásaira!

Kutatási eredmények vezetők és HR szakemberek válaszai alapján​

A Business Drive Hungary Kft. által készített kutatási anyagunk exkluzív betekintést nyújt a nagy-, közép-, és kisvállalatok stratégiáiba és hozzáállásába.